Назад

PANASONIC - Оригинална касета за матричен принтер KX-P115


Код: KX-P115
 

Цена: 17.57 лв.

 Купувам 

Съвместимост:

KX-P1080/KX-P1150/KX-P1180/KX-P1180i/KX-P1191/KX-P1695/P2000

Производител
Panasonic
Модел
KX-P1080/KX-P1150/KX-P1180/KX-P1180i/KX-P1191/KX-P1695/P2000