Назад

TOSHIBA - Оригинална касета за копирна машина T-1350E


Код: T-1350E
 

Цена: 26.31 лв.

 Купувам 

Съвместимост:

BD 1340 / 1350 / 1360 / 1370

Капацитет в обем
180гр
Производител
Toshiba
Модел
BD 1340/1350/1360/1370