Назад

TOSHIBA - Оригинална касета за копирна машина T-1550E


Код: T-1550E
 

Цена: 34.57 лв.

 Купувам 

Съвместимост: Toshiba

BD 1550 / 1560

Капацитет в обем
240гр
Производител
Toshiba
Модел
BD 1550/1560