Назад

PANASONIC - Kaсета за матричен принтер-CAS-PAN-KX-P155


Код: CAS-PAN-KX-P155
 

Обадете се!


Съвместимост:

KX-P 1524 / 1540 / 1624 / 1654 / 2624 / 155 / 140 / 3624

Цвят
черен
Производител
Niko
Модел
CAS-PAN-KX-P155/140