Назад

Kaсета за матричен принтер PANASONIC KX-P150


Код: LF-CAS-PAN-KX-P150
 

Цена: 10.00 лв.

 Купувам 

Съвместимост:

KX-P 2180 / 2123 / 2124 / 150

Модел
PANASONIC KX-P150/ 2123/2124