Назад

PANASONIC - Касета за матричен принтер-CAS-PAN-KX-P160


Код: CAS-PAN-KX-P160
 

Цена: 9.97 лв.

 Купувам 

Съвместимост:

KX P160 / 2130 / P2135
KX-P 165

Производител
Niko
Модел
PANASONIC KX-P160/ 2130/ 2135