Назад

PANASONIC - Касета за матричен принтер-CAS-PAN-KX-P170


Код: CAS-PAN-KX-P170
 

Цена: 15.60 лв.

 Купувам 

Съвместимост:

KX P170 / P1694 / P3626 / P3696
KX-P 3624

Производител
Niko
Модел
PANASONIC KX-P170/ 3626/ 1694