Назад

TOSHIBA - Оригинална касета за копирна машина T-2060E


Код: T-2060E
 

Цена: 28.75 лв.

 Купувам 

Съвместимост:

BD 2060 / 2860

Капацитет в обем
300гр
Производител
Toshiba
Модел
BD 2060/2860