Назад

TOSHIBA - Оригинална касета за копирна машина T-3850E


Код: T-3850E
 

Цена: 75.44 лв.

 Купувам 

Съвместимост:

BD 3850

Капацитет в обем
500гр
Производител
Toshiba
Модел
BD 3850