Назад

Касета за матричен принтер PANASONIC KX-P110/145/1150/1090/1123, Black


Код: LF-CAS-PAN-KX-P145
 

Цена: 7.18 лв.

 Купувам 

Съвместимост:

KX P1080 / P1150 / P1180 / P1191 / P1090 / P1121 / P1124
KX-P 145 / 1000 / 1110 / 1081 / 1082 / 1083 / 1091 / 1092 / 1592 / 1595

Модел
PANASONIC KX-P110/145/1150/1090/1123